Meer weten?

Altios Apeldoorn

Wij zijn hét aanspreekpunt voor alle ICT en telecom zaken. Zo kunnen organisaties met al hun ICT en telecom vraagstukken terecht bij Altios. Wij adviseren en implementeren de beste oplossing en zorgen dat die oplossing altijd optimaal functioneert. 

Over Altios

Steeds vaker zijn onze relaties op zoek naar een manier om slimmer te werken of hun bedrijfsgegevens beter te benutten. Wij kunnen op dit gebied objectief advies geven, omdat Altios voorziet in alle facetten van ICT & telecom. Met onze expertise en financiële kijk op dit gebied ondersteunen wij organisaties om de beste oplossing te kiezen. Deze oplossing zoeken we door alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar te zetten. 

Toonaangevend is onze persoonlijke benadering. Zo biedt onze servicedesk dag en nacht technische ondersteuning en is dus snel ter plaatse bij calamiteiten. Op deze manier geven wij onze relaties de beste ervaringen op het gebied van: mobiele telefonie, ICT-beheer, clouddiensten en nog veel meer.

Werken bij Altios

Altios is een ambitieuze en ondernemende organisatie met hooggekwalificeerde en vooral enthousiaste medewerkers. Er heerst een informele cultuur, waarbij klantgerichtheid en collegialiteit voorop staan. “Doen waar je goed in bent”, dat is ons motto. Dit is de reden dat veel organisaties met een gerust hart hun ICT en telecom oplossingen aan Altios over laten. De structuur van de organisatie is plat en meedenken wordt zeer gewaardeerd! Klinkt goed? Dan zijn we op zoek naar jou! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Een marktconform salaris
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Diverse doorgroei- en scholingsmogelijkheden

Openstaande vacatures

System Engineer

Voor onze groeiende vestiging in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega welke ons team met systeembeheerders komt versterken.

Meer weten?