Meer weten?

Brightfish Hoofddorp

Brightfish biedt een portfolio van 'mobility solutions' voor de gezondheidszorg. Op basis van intelligente back-end systemen die kunnen integreren met jouw bestaande IT-systemen, kan Brightfish gebruiksvriendelijke apps aanbieden voor de arts, de verpleegkundige én de patiënt.

Over Brightfish

Brightfish is een scale-up in de zorgsector, waar jonge mensen werken aan verschillende innovatieve IT-oplossingen en mobiele applicaties voor zowel artsen als patiënten. Hierbij ligt de nadruk sterk op in-house ontwikkeling, kennisopbouw en het out-of-the-box benaderen van de problemen en uitdagingen van de zorgsector. Ze bieden onder andere oplossingen op het gebied van Elektronische Patientendossiers, kwaliteitsmetingen (PROMS), patiënt portalen/patiënten apps en medisch wetenschappelijk onderzoek.

Brightfish is onderdeel van een bedrijvengroep genaamd theFrontDoor Media Groep, waarin uiteenlopende projecten bijeen komen en opgebouwde expertise elkaar versterkt. 

Brightfish's software ontwikkelen ze bijna uitsluitend binnenshuis, waarbij ze het beste van hun eigen systemen combineren met open-source aanbod. 

Zo heeft theFrontDoor bijvoorbeeld ook een eigen televisie uitzendsysteem ontwikkeld.

Brightfish.jpg

Werken bij Brightfish

Iedereen die bij Brightfish werkt heeft passie voor wat hij of zij doet en ziet het werk vaak als een uit de hand gelopen hobby. De mensen bij Brightfish zijn specialist in wisselende vakgebieden en vinden het leuk om samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor uiteenlopende problemen waar de klanten tegenaan lopen. In het geval van het ontwerpen en ontwikkelen van systemen en applicaties stelt Brightfish zichzelf ten doel om een robuuste en complexe backend te voorzien van een intuïtieve voorkant die er ook nog eens gelikt uitziet en waarbij security niet als sluitpost wordt gezien maar een centraal principe vormt. Hier doe je als ontwikkelaar veel nieuwe kennis en ervaring op in zowel de diepte als de breedte van het vakgebied.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen, en wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!

Openstaande vacatures

Enthousiaste Implementatie Consultant

Bij Brightfish zijn we op zoek naar versterking van ons klant contact en implementatie team. We zoeken mensen die graag tussen de eindgebruiker en de techniek in zitten als klantcontact medewerker in de rol van implementatie consultant. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je aspiraties om de brug te slaan tussen klant en techniek en ben je niet vies om je te verdiepen in de configuratie details van software? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen? En wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie ondersteunen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!

Medior/Senior Backend ontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sterk veranderende markt van Health Tech? Heb je de aspiratie om een master te worden in het vakgebied, waarbij je uiteenlopende programmeertalen, platformen, open-source raamwerken en hardware configuraties leert kennen? Hou je van afwisselende projecten in de gezondheidszorg, waarbij je zowel artsen als patiënten bedient met echt innovatieve producten die moeten integreren met legacy systemen en wil je niet de zoveelste kaartenbak applicatie bouwen? Dan is Brightfish op zoek naar jou!

Meer weten?