Meer weten?

DLA ICT Winterswijk

De oranje kleur van DLA ICT is al jaren bekend in de Achterhoek en omstreken. DLA ICT is dé ICT- en softwarepartner voor bedrijven in deze omgeving. Ze leveren duurzame klantoplossingen en werken aan sterke klantrelaties. Meer weten over dit bedrijf? Lees dan verder!

DLA ICT Werk.jpg

Over DLA ICT

Dankzij DLA ICT’s unieke Smart Services concept kunnen zij klanten volledig ontzorgen. Ze ondersteunen met een goed werkende ICT-omgeving, ongeacht of dit op de locatie is bij de klant of in een cloudomgeving. Ze adviseren, ontwerpen, beheren, bouwen en onderhouden deze omgevingen. Als het moet staan de toppers van DLA ICT 24/7 en 365 dagen per jaar klaar voor hun klant om te zorgen dat zijn bedrijf blijft draaien. Hun klanten zijn zeer divers: van klanten in de logistiek- & transportsector tot bedrijven die actief zijn in accountancy, de maakindustrie of zorg. 

DLA ICT Vacatures.jpg

Werken bij DLA ICT

Als je bij DLA ICT komt werken, dan ga je aan de slag op een van de vestigingen: in Doetinchem of Winterswijk. Je komt in een werkomgeving terecht waar collegialiteit, gezelligheid, originaliteit en duurzaamheid (in kennis en klantrelaties) belangrijke waarden zijn. Daarnaast kun je ook rekenen op een goede werk/privé-balans, prima arbeidsvoorwaarden, studie- en doorgroeimogelijkheden, een gezellig en collegiaal team, uitdagende projecten voor klanten en nog veel meer!

DLA ICT Medewerker.jpg

Openstaande vacatures

Senior Engineer

Heb jij passie voor ICT en een aantal jaren ervaring met het ontwerpen en bouwen van complexe ICT infrastructuren (cloud en on premise)? Dan komen wij graag in contact met jou!

Meer weten?