Meer weten?

Felton Amersfoort

Werken bij een waanzinnig leuk bedrijf? De kans krijgen om gebruik te maken van state-of-the-art technologie? Uitdagende projecten voor mooie klanten? En collega’s die de beste in het vakgebied zijn? Dat kun je allemaal verwachten bij Felton!

Felton.jpg

Over Felton

Felton bestaat al ruim 35 jaar en is een ICT-partner op het gebied van infrastructuren. Ze ontwerpen, beheren en implementeren dit voor klanten in diverse marktsegmenten. En zorgen dat zij altijd en overal op een veilige manier toegang tot hun data en (bedrijfs)applicaties hebben. 

Door Felton’s jarenlange ervaring en kennis verleggen zij continu hun grenzen op het gebied van cloud services, cybersecurity, outsourcing en managed services. Klanten ervaren hierdoor meer grip, veiligheid, ontzorging en financiële ruimte. Zij kunnen zich zo focussen op wat er echt toe doet, namelijk hun core business. 

Vacatures bij Felton.jpg

Werken bij Felton 

De ambitie van Felton is om de beste werkgever in zijn branche te worden. En daar gaan ze ver in. Ze zorgen o.a. voor een prettige en gezellige werksfeer, lekkere koffie, goede arbeidsvoorwaarden en genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Wil jij fluitend naar je werk én weer fluitend terug naar huis gaan? Kom dan werken bij Felton. Bekijk nu de openstaande vacatures en solliciteer binnen een paar stappen. 

Werken bij Felton.jpg

Openstaande vacatures

Junior Netwerkbeheerder

Felton is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, mooie klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied. Wil je deel uitmaken van een groeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis? 

Meer weten?