Meer weten?

Isero IJzerwarengroep Waddinxveen

De Isero IJzerwarengroep B.V. is dé ijzerwarengroothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's in Nederland. Met 41 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-4 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep BV zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 500 medewerkers centraal.

Isero Werk.jpg

Over Isero

De Isero IJzerwarengroep B.V. bestaat uit:

  • Breur Ceintuurbaan: opgericht in 1915 door Piet Breur in Rotterdam.
  • Gerritse IJzerwaren: opgericht in 1928 door (Opa) Kees Gerritse in Woerden.
  • Pijnenburg Bouw en Industrie: opgericht in 1946 door W. Pijnenburg in Tilburg.
  • Van der Winkel: opgericht in 1965 vanuit een woning in het centrum van Eindhoven.

Naast de 41 vestigingen hebben zij ook online een vestiging. Hier worden meer dan 35.000 artikelen aangeboden, verdeeld over verschillende productgroepen. Naast bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's bieden zij online ook producten aan die relevant zijn voor een specifiek beroep of specifieke klus.

Isero Collega.jpg

Werken bij Isero

Werken bij Isero is altijd samenwerken. Wat je functie in het bedrijf ook is, je staat er nooit alleen voor. Vanaf de eerste dag is jouw aanspreekpunt je vaste mentor. Hij maakt je 1 | 2 | 3 | wegwijs in het bedrijf en staat garant dat je je taak aankan. Het echte werk begint pas als je bent opgeleid aan de Spijkeracademie® en je voor je taak écht klaar bent.

Werken bij Isero.jpg

Openstaande vacatures

Senior Systeembeheerder

In deze zelfstandige rol pak jij graag je verantwoordelijkheid en initiatief. Jij gaat ons vertellen hoe wij het moeten doen en implementeert je eigen adviezen.Het ICT Operations Team bestaat uit 2 ServiceDesk medewerkers en 3 systeembeheerders. Het team rapporteert aan de ICT Teamlead Operations.

Meer weten?