Meer weten?

Radix Amsterdam

Automatisering is een middel en geen doel op zich; het is gereedschap dat organisaties in staat stelt om hun bedrijfsprocessen uit te voeren. Als het niet goed werkt, dan kan dat erg irritant zijn en ervoor zorgen dat het tijd én geld kost door de verloren productieve uren. Dat moet anders, dachten ze bij Radix. ICT moet gewoon werken en niet voor frustratie zorgen.

Vacatures bij Radix.jpg

Over Radix

Radix is een gespecialiseerde systeembeheerder voor mkb-bedrijven. Ze zorgen ervoor dat problemen worden voorkomen, risico’s worden vermeden en storingen zo snel mogelijk worden opgelost. Ze rekenen een vast bedrag per maand voor onbeperkte service, zodat de klant optimaal wordt ondersteund met zijn vragen en problemen.   

Radix’ werkwijze houdt in dat IT-problemen van klanten, het risico van Radix worden. Want hoe meer problemen de klant heeft, hoe meer tijd ze bij Radix kwijt zijn aan het beheer ervan. Wanneer een bedrijf klant wordt, besteden ze daarom in de opstartfase heel veel aandacht aan hem, zonder daarvoor extra opstartkosten te rekenen. Ze zorgen er zo voor dat alles vanaf het begin soepeler draait dan ooit tevoren. Beter voor de klant en ook voor Radix zelf!

Je vraagt je misschien af waar de naam Radix vandaan komt. Radix is Latijn voor wortel. Root (wat wortel is in het Engels) is de systeembeheerder van een Unix-systeem. Ze kozen deze naam, omdat ze begonnen zijn als Unix-specialisten en zelfs toen al systeembeheer al als basis hadden. Doordat ze hier al jaren actief in zijn, is hun kennis diepgeworteld in dit vakgebied. 

Werken bij Radix

Het team van Radix bestaat uit ongeveer 8 mensen die allen op hun eigen speciale manier werken. Het is een zelfmanaged team zonder hiërarchische functies. Iedereen draagt bij aan het gezamenlijke doel, namelijk de tevredenheid van klanten, op zijn eigen niveau.

Radix biedt elke medewerker goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring), reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

Klinkt dit jou goed in de oren? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van systeembeheer? Dan is Radix de plek voor jou! Bekijk nu de openstaande vacatures en solliciteer direct binnen een paar stappen. 

Openstaande vacatures

ICT Medewerker

Als ICT medewerker ben je op vele manieren inzetbaar als het gaat om systeembeheer en service. Daarom zal geen enkele dag voor jou hetzelfde zijn; je krijgt te maken met vragen en storingen met betrekking tot e-mail, printers, back-up problemen, configureren, antivirus, internetverbindingen en nog veel meer. Als je voldoende bent ingewerkt ben je het eerste aanspreekpunt bij eventuele storingen. In eerste instantie zal je bij een storing direct kijken hoe je de storing kan oplossen, eventueel door middel van remote-control. Lukt dit niet, dan zoeken we naar andere oplossingen en eventueel ga je op locatie bij de klant aan de slag.

Meer weten?