Meer weten?

Transfer Solutions Leerdam

Over Transfer Solutions.
Altijd betrokken.

Het is 1995. Een aantal Oracle-medewerkers voelt een sterke behoefte: het leveren van onafhankelijk en verticaal maatwerk op het gebied van Oracle-oplossingen. Met een rugzak vol technologische kennis besluiten ze de stap te wagen en samen een nieuw bedrijf op te richten: Transfer Solutions. Hoe enthousiast het tiental destijds ook was; ze hadden nooit kunnen bevroeden dat hun start-up zou uitgroeien tot de grootste onafhankelijke Oracle-expert van Nederland. Want dat is wat Transfer Solutions – met meer dan honderd opdrachtgevers in diverse sectoren – vandaag de dag is.

 

De meer dan 140 medewerkers van Transfer Solutions staan met beide benen op de grond. Een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor Oracle-technologie – dat is wat ze met elkaar verbindt. Het gemeenschappelijke doel: op basis van hoogwaardige technologie een optimale oplossing bieden voor zakelijke uitdagingen, hoe eenvoudig of lastig die ook zijn. En dat alles nog altijd vanuit onze centrale standplaats in Leerdam.


Waarom Transfer Solutions?

Hoe we ons onderscheiden van andere Oracle-partners? Simpel. Wij zijn altijd bereikbaar. Net als uw systemen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Daarnaast merkt u snel genoeg dat onze mensen gewoon fijn zijn om mee samen te werken. Geen technologische prietpraat of hoog van de toren blazende poeha, maar een gesprekspartner die betrokken, down-to-earth en oplossingsgericht met u meedenkt.

 

Kennis van de techniek hebben er meer. Transfer Solutions gaat daar echter verder in dan anderen. Oracle, Java EE en Microsoft: ze kennen werkelijk waar geen enkel geheim voor ons. En dat is buitengewoon prettig als u zoekt naar de beste IT-oplossing of een check van uw Oracle-licenties. En wilt u een diepgaande cursus om uw kennis op te vijzelen? Dan is er Transfer Solutions Education.

Openstaande vacatures

Oracle Database Engineer

Als Oracle Database Administrator DBA ben je medeverantwoordelijk voor het remote beheer van Oracle database omgevingen van onze klanten. 

Cloud Architect

Zoals al uit de naam ‘Transfer Solutions’ blijkt, dragen we onze professionele kennis en creatieve inzichten over om klanten te helpen met slimme IT-oplossingen. Onze mensen krijgen hierbij alle ruimte om daarbij uit te gaan van hun eigen, deskundige inzicht en er zo voldoening uit te halen klanten daarmee te laten groeien. We geven onze klanten de ruimte om onze kennis en ondersteuning te gebruiken om tot de allerbeste (maatwerk)oplossing voor hun specifieke vraagstuk te komen. Het draait niet om de systemen die we inzetten, maar om de manier waarop we die systemen gebruiken om tot creatieve IT-oplossingen te komen. De medewerkers van Transfer Solutions staan met beide benen op de grond. Een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor ICT – dat is wat ze met elkaar verbindt.

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer ben je medeverantwoordelijk voor het inrichten en beheren van Cloud omgevingen van onze klanten. Daarnaast adviseer je onze klanten over de nieuwste technologie en voer je (remote) opdrachten uit bij de klant.

Technisch Applicatiebeheerder

Nieuwe, veelbelovende ontwikkelingen binnen de informatietechnologie volgen elkaar snel op. De specialisten van Transfer Solutions volgen deze ontwikkelingen op de voet en matchen deze met de behoeften die leven binnen de business. 

Meer weten?