Meer weten?

BKWI Utrecht

BKWI, wat een afkorting is voor Bureau Keteninformatisering Werk en Inkomen, is een apart organisatieonderdeel van het UWV. Ze bestaan al sinds begin 2002 en werken in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Meer weten over deze topwerkgever? Lees dan snel verder!

Vacatures BKWI.jpg

Over BKWI

BKWI is ontstaan door de invoering van de wet Structuur Uitvoering Werk en Inkomen, die in 2002 inging. Als een publieke organisatie bevorderen ze de samenwerking tussen overheidsorganisaties en zijn ze er voor iedereen die ze nodig heeft. Wie tijdelijk geen inkomen heeft, of wie in de schulden zit, krijgt in Nederland steun van de overheid, want in Nederland zorgen we voor elkaar. Deze mensen kloppen hiervoor aan bij bekende instanties, zoals gemeenten, SVB of UWV. Die hebben dan alle relevante persoonsgegevens nodig, zodat ze deze mensen snel en goed kunnen helpen. BKWI zorgt ervoor dat deze gegevens vanuit verschillende overheidsinstanties op het juiste moment digitaal beschikbaar zijn via één druk op de (BSN-)knop. Dit gebeurt dus op een snelle, makkelijke en bovenal veilige manier. Ze werken primair voor de SVB, het UWV en de gemeentelijke sociale diensten, maar waar mogelijk helpen ze ook andere overheidsorganisaties binnen het SZW-domein.

Bij BKWI weten ze dat ze een maatschappelijke taak hebben. Het draait allemaal om mensen en om de dienstverlening die ze krijgen van de overheid. Daarbij wordt de wereld steeds digitaler en is het belangrijk om de gegevens van burgers op een integere, veilige manier beschikbaar te stellen; op het juiste moment en aan de juiste instanties. Zo kunnen overheidsorganisaties burgers op een foutloze en efficiënte manier van dienst zijn.

Meer weten over BKWI en hoe ze zorgen voor een veilige informatie-uitwisseling? Bekijk dan hier hun filmpje.

Werken bij BKWI

Werken bij BKWI, betekent werken in een hecht team bestaande uit ongeveer 100 gezellige collega’s. De lijnen zijn kort, samenwerken is vanzelfsprekend, iedereen kan bij elkaar naar binnenlopen, en successen en ervaringen delen ze graag met elkaar.

Als medewerker ben je een belangrijke schakel binnen het bedrijf en jouw aandeel telt écht mee. Ook ga je nauw samenwerken met afnemers, stakeholders en andere bronnen. Hierdoor sta jij midden in het werkveld Werk en Inkomen en kun jij het allerbeste werk neerzetten voor klanten. Samen met je collega’s werk je aan een prachtig product dat gebruikt wordt door maar liefst 25.000 mensen. Hoe gaaf is dat?!

Naast dat je met een superteam werkt en impact maakt met je werk, kun je ook rekenen op:

  • Een inspirerende werkomgeving in hartje Utrecht
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Werken via de Agile Scrum methode
  • Werken met de nieuwste programma’s en technieken
  • Genoeg tijd voor de nodige ontspanning, bijvoorbeelds tijdens personeelsborrels

Droom jij ervan om bij deze fantastische organisatie te werken, met een leuk en betrokken team, en op 10 minuten loopafstand van station Utrecht? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer binnen een paar simpele stappen naar jouw droombaan!

BKWI Werk.jpg

Openstaande vacatures

Coördinator Linux Systeem- en Netwerkbeheer

Wil jij écht impact maken met je baan? Werken aan solide producten en services die door ruim 25.000 mensen worden gebruikt? Stuur jij graag een team van experts aan maar zit je van tijd tot tijd ook graag nog zelf aan de knoppen? Dan is deze Coördinator vacature perfect voor jou!

Java Developer

Wil jij écht impact maken met je baan en werken aan software waar ruim 25.000 mensen gebruik van maken? Kent de wereld van Java geen geheimen voor jou? En zoek je een baan als Java Developer in Utrecht? Dan hebben wij hier de perfecte Java Developer vacature!

Linux Systeem- en Netwerkbeheerder

Wil jij écht impact maken met je baan? Werken aan solide producten en services die door ruim 25.000 mensen worden gebruikt? En voer jij het liefst systeem- en netwerkbeheer uit? Dan is deze Systeem en Netwerk Engineer vacature perfect voor jou!

Software Tester

Wil jij met automated testing het verschil maken? En wil jij meewerken aan een veilig en betrouwbaar (informatie) uitwisselingsplatform met belangrijke maatschappelijke waarde? Dan is deze Software Tester vacature (Testautomatisering) precies wat je zoekt!

Meer weten?