Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 34 werkgevers gevonden.
Forza IT Group bestaat uit verschillende onafhankelijke entiteiten die gespecialiseerd zijn in het leveren van geavanceerde bedrijfsoplossingen.
AnyLinQ is een detacheerder en in-house ontwikkelaar in Den Bosch. Ze helpen uiteenlopende organisaties in het onderwijs, de zorg en overheid met vraagstukken en projecten op het gebied van netwerken, security, systeembeheerder, VMware, servers, storage, back-up software en meer.
'S-Hertogenbosch
Allinco is een betrokken IT-specialist en -kennispartner met een passie voor uitdagende netwerkvraagstukken. Deze organisatie biedt je een dynamische werkomgeving, de kans om te groeien, flexibele werktijden en een marktconform salaris plus goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer weten? Lees hier verder!
Magna Cura is dé specialist in kantoorautomatisering en telefonie.
Ridderkerk
Parell Informatiebeveiliging biedt advies op maat en praktische ondersteuning op het vlak van projectmanagement, informatiemanagement, datamanagement, informatiebeveiliging en privacy. Dit doen ze voor diverse klanten in de zorg, (semi-)overheid en het onderwijs. Bij dit bedrijf kun je écht maatschappelijke impact maken en laten zien wat je kunt. Je kunt hier helemaal jezelf zijn, je kennis delen en jezelf verder ontwikkelen. Daarnaast heb je veel vrijheid om zelf keuzes te maken en te bepalen waar je aan wil werken. Meer weten? Lees hier verder!
Comecer Netherlands BV in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve apparatuur en applicatiesoftware voor ziekenhuizen ten behoeve van de Nucleaire Geneeskunde en (Radio)farmaceutische industrie. Comecer Netherlands is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese, Italië. Onze producten worden wereldwijd verkocht.
MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf, gevestigd in Haarlem, Alkmaar en Almere, dat zich richt op IT-beheer, IT-migratie, Microsoft 365, de digitale werkplek en VoIP.
NetQloud (gevestigd in Joure en Nes) is gespecialiseerd in netwerk- en clouddiensten. Zoek jij een werkplek waar je jouw passie voor IT kwijt kan en waar je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied? Dan is NetQloud de werkplek waar je moet zijn!
ORIBI Groep houdt zich bezig met diensten op het gebied van identity & access management. Het is een werkplek waar een persoonlijke benadering, vrijheid en flexibiliteit centraal staan. Ze bieden goede groeimogelijkheden en zorgen ervoor dat iedereen tot zijn of haar recht komt in de werkomgeving.
Oisterwijk
Lemontree is een ICT-bedrijf in Alphen aan den Rijn. Hier vind je een inspirerende omgeving, heldere communicatie en korte lijnen, gezelligheid en toparbeidsvoorwaarden.
Alphen Aan Den Rijn
Visma Verzuim is dé Nederlandse marktleider in de verzuimbranche. Ze helpen vele organisaties om hun verzuim te beheren en meer dan 3,5 miljoen werknemers om veilig, gezond en duurzaam inzetbaar te blijven. Ook een bijdrage te leveren aan het effectief terugdringen van ziekteverzuim binnen organisaties? Lees hier verder en bekijk de vacatures!
Advitronics ontwikkelt communicatieoplossingen voor de eerstelijnszorg.
Bince is een dienstverlenende organisatie die zich richt op Business Intelligence. Opgericht vanuit een gedeelde passie om complexe informatiestromen op een inzichtelijke en betaalbare manier werkbaar te maken voor iedereen in de organisatie. In korte tijd organisaties voorzien van integrale informatie en daarmee organisaties slimmer maken. Mensen beter met elkaar laten samenwerken met gerichte informatie zodat er gestuurd kan worden op de afgesproken doelstellingen en tijdig kan worden geanticipeerd op veranderingen. Veranderen leidt weer tot nieuwe informatie en daarmee is de BI-cirkel rond. Zo helpen wij uw organisatie om meer grip te krijgen op de werkelijkheid. Wij zijn altijd op zoek naar BI specialisten met affiniteit voor de zorgsector. Heb jij passie voor data en vind je het leuk samen met onze opdrachtgevers te werken aan gerichte informatie? Heb je werkervaring in de zorg op het gebied van managementinformatie (BI), functioneel beheer, bedrijfsvoering of Control? Dan willen we je graag leren kennen.  
Prodin is een Nederlands softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van ERP software. Zij helpen middelgrote en grote bedrijven met het inrichten en stroomlijnen van operationele, financiële en administratieve processen. Meer weten over deze werkgever en de mooie voordelen die ze bieden? Lees dan hier verder!
Hilversum
Pivoton is dé betrouwbare en flexibele IT-partner en leverancier van grote en kleinere uitzendbureaus.
Steltix is specialist in ERP. We ontwikkelen IT-oplossingen voor (internationale) bedrijven en bieden ook consultancydiensten aan met als doel het verbeteren van bedrijfsprestaties, het verlagen van kosten en het minimaliseren van risico’s voor onze klanten.
Davanti Warehousing is specialist in magazijnlogistiek en heeft haar eigen state-of-the-art warehouse management systemen ontwikkeld: MLS Premium en CORAX. Beide WMS’en zijn flexibel en breed configureerbaar waardoor vele logistieke processen kunnen worden aangestuurd in nagenoeg alle markten.
SCC Business Systems levert verschillende ICT-diensten: van telefonie en cloud tot IT-beheer en security.
Amsterdam

VBI

VBI is marktleider, leverancier en partner op het gebied van kanaalplaatvloeren en oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf is met 7 locaties actief door heel Nederland.
CarWise is het kenniscentrum voor autoverhuur en leasing. Heb jij ook een liefde voor auto’s en affiniteit met de automotive branche? En zoek je een baan in Almere? Dan is CarWise de perfecte werkgever voor jou!
Laat meer werkgevers zien