Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 29 werkgevers gevonden.

DDFR

DDFR is een dynamische organisatie die netwerk, infrastructuur en cybersecurity oplossingen ontwikkelt. Ze zorgen ervoor dat dit 24/7 beschikbaar is en op een veilige en betrouwbare manier gebruikt kan worden. Ze zijn de grootste internet serviceprovider van Noord-Nederland en bovenal een betrokken partner die altijd werkt vanuit de mindset om voor het beste resultaat te gaan!

Leeuwarden
Bekijk werkgever

Isero IJzerwarengroep

De Isero IJzerwarengroep B.V. is dé ijzerwarengroothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's in Nederland. Met 41 vestigingen, een online vestiging, een in-house MBO-4 opleiding en een uniek distributiecentrum richt de Isero IJzerwarengroep BV zich op de bouw- en installatiebranche. De service aan de klant staat bij alle 500 medewerkers centraal.

Waddinxveen
Bekijk werkgever

Cisol

Cisol ontzorgt organisaties door het Linux en Microsoft systeembeheer uit handen te nemen. Als experts op het gebied van Linux & Microsoft verzorgen zij het volledige systeembeheer bij de klanten.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Radix

Radix is een bedrijf dat de systeembeheerder regelt voor meerdere mkb-bedrijven. Ze zorgen dat storingen en problemen snel worden opgelost en risico's worden vermeden. Hierdoor is er minder frustratie bij hun klanten en kunnen zij zich focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.

Amsterdam
Bekijk werkgever

brisk ict

Brisk ICT is een jong en innovatief bedrijf dat moderne ICT-werkplekken en -infrastructuur ontwikkelt voor andere ondernemingen. Dankzij hun ICT-oplossingen kunnen deze ondernemingen makkelijker samenwerken met medewerkers en stakeholders. En dat alles op een flexibele en pragmatische manier voor een betaalbare prijs. Meer weten? Lees dan snel verder!

Groningen
Bekijk werkgever

DLA ICT

DLA ICT is een bekende ICT- en softwarepartner voor bedrijven in de Achterhoek en omgeving. Ze leveren duurzame oplossingen en ondersteunen met een goed werkende ICT-omgeving. DLA ICT adviseert, beheert, bouwt, onderwerpt en onderhoudt deze omgevingen en oplossingen. Als het moet staan ze zelfs 24/7 en 365 dagen per jaar klaar voor hun klanten. Wat een topservice!

Winterswijk
Bekijk werkgever

De Rooy Transport

De Rooy Transport is een internationale organisatie die alles omtrent custom made transport regelt. Werken bij dit bedrijf, betekent werken voor mooie opdrachtgevers, als DAF en Mercedes, met daarbij oog voor de natuur en duurzaamheid.

AppyThings

AppyThings maakt Digitale Transformatie waar en creëert waarde door innovatie.

Fysicon

Fysicon is een bedrijf dat innovatieve hardware en medische applicaties ontwikkelt en produceert voor ziekenhuizen, research instellingen en andere bedrijven in de medische industrie. Wil jij ook een bijdrage leveren aan de gezondheidszorg? Dan is Fysicon de geschikte werkplek voor jou!

Bluedesk CRM B.V.

Bluedesk CRM implementeert al sinds 2002 met succes CRM-oplossingen voor MKB, grootbedrijf en non-profitorganisaties. Wij zijn officieel partner van Salesforce en Aurea CRM en bieden ook producten aan op het gebied van interfacing, webportalen, marketing automation, collaboration en desgewenst ook hosting.

Oosterhout
Bekijk werkgever

Aiden

Aiden is een SAP dienstverlener waar creativiteit, innovatie en onderscheidende dienstverlening centraal staan. Aiden richt zich helemaal op kleine en middelgrote organisaties en Aiden verzorgt SAP implementaties op basis van templates bij handels- en productiebedrijven, Integratie oplossingen, Business Intelligence / analytics met behulp van SAP Business Objects. Daarnaast heeft Aiden ook een compleet portfolio aan vernieuwende, flexibele, schaalbare en klantgerichte SAP hosting & beheerdiensten.

Felton

Felton is een topbedrijf dat een partner is op het gebied van ICT-infrastructuren. Ze beheren, ontwerpen en implementeren dit voor klanten in diverse marktsegmenten. En zorgen dat zij op een veilige manier toegang hebben tot hun data en applicaties. Wil jij hier ook aan meewerken met behulp van state-of-the-art technologie? Dit is je kans!

Amersfoort
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien