Meer weten?

Cisol Nieuwegein

Cisol ontzorgt organisaties door het Linux en Microsoft systeembeheer uit handen te nemen. Als experts op het gebied van Linux & Microsoft verzorgen zij het volledige systeembeheer bij de klanten.

Over Cisol

De consultants van Cisol zijn in staat om een compleet kritisch IT-systeem te ontwerpen aan de hand van de eisen en wensen van de klant. De basis van dit systeem bestaat uit de nieuwste technieken. Verder is het mogelijk om een combinatie te creëren tussen eigen datacenters en de beste cloud technologieën die er momenteel beschikbaar zijn. Het doel van het ontwerp is om een zo'n simpel, sterk en betrouwbaar mogelijke cloud infrastructuur te ontwikkelen. Cisol bouwt en beheert systemen die altijd beschikbaar moeten zijn en die vaak een maatschappelijk of economisch doel hebben. Het is namelijk van belang dat het gebruiksvriendelijk blijft voor zijn eindgebruikers.

Werken bij Cisol

Werken bij Cisol betekent werken bij leuke opdrachtgevers. Je hoeft je geen zorgen te maken over de faciliteiten en beloning die is namelijk uitstekend. Cisol vindt het belangrijk dat jij kennis naar de relaties brengt. Door jouw kennis en kunde ben je in toegevoegde waarde en hier investeert Cisol dan ook maximaal in. Dit doen ze onder andere door middel van goede trainingen, certificeringen en buitenlandse conferenties. Benieuwd naar de openstaande vacatures? Bekijk hieronder direct te vacatures.

Openstaande vacatures

Azure Cloud Engineer

Als Cloud Engineer houd jij je bezig met het analyseren, ontwerpen en ontwikkelen van Cloudoplossingen gericht op Microsoft Azure. Je bent specialist in het leveren van innovatieve Cloudoplossingen.

Meer weten?