Meer weten?

Fysicon Oss

Fysicon, onderdeel van Canon Medical Systems Corporation is een Nederlands, internationaal georiënteerd bedrijf, gevestigd in Oss. Vanuit deze vestiging worden zowel innovatieve hardware en geavanceerde medische applicaties ontwikkeld als geproduceerd.

Over Fysicon

Fysicon ontwikkelt en produceert deze applicaties en hardware samen met een team van ruim 40 professionals, die altijd voor elkaar klaar staan. Dit team zorgt ervoor dat wereldwijd meer dan 200 ziekenhuizen probleemloos kunnen werken met de producten. Fysicon is in april 2018 overgenomen door Canon Medical Systems Corporation en sinds die tijd verder gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling van zowel innovatieve hardware als geavanceerde medische applicaties ten behoeve van ziekenhuizen, research instellingen en de industrie. Door de hard- en software in eigen beheer te ontwikkelen en te produceren, is Fysicon in staat op flexibele wijze snel en professioneel in te spelen op de wensen van de klant.

Werken bij Fysicon

Openheid, service en vertrouwen staan voorop bij Fysicon. Zowel richten klanten als naar medewerkers toe. Hiermee heeft dit Nederlandse bedrijf, onder leiding van Linda Elberse, wereldwijd een grote vermaardheid opgebouwd. Door voortdurend het kwaliteitsniveau te bewaken en te optimaliseren, leveren ze een significante bijdrage aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Wil jij hier ook aan mee werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Support Engineer

Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een correcte en zorgvuldige afhandeling van eerste- en tweedelijns werkzaamheden met betrekking tot hardware en software van Fysicon producten. Bij de tweedelijns werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het analyseren en/of verhelpen van storingen/incidenten. Daarnaast ben je de schakel tussen de afdeling Service en de Product Owner. Je bent het visitekaartje van Fysicon aangezien je direct in contact staat met klanten. 

Senior Front end Developer

Als Senior Developer werk je samen met een internationaal team van Product Specialisten en Software Professionals aan onze eigen oplossingen voor de medische industrie.Met jouw software ondersteunen wij wereldwijd artsen in ziekenhuizen bij het uitvoeren van hun zorg.

Meer weten?