Meer weten?

Mprise Veenendaal

Vind jij samenwerken, duurzaamheid en verantwoordelijkheid ook belangrijke waarden? En vind jij ook dat je zonder adoptie geen succes hebt? Dan pas je perfect bij Mprise, want zij vinden dit ook!

Over Mprise

Mprise is een Microsoft Dynamics partner die zich met ongeveer 100 professionals volledig richt op het Microsoft Platform. Met hun eigen ERP-product voor tuinbouw, de Mprise Academy en de units Improve, Business Solutions en Agriware, zijn ze een begrip in de Microsoft Dynamics-markt.

Werken bij Mprise.jpg

Werken bij Mprise

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een fijne werkomgeving, veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief. Ze bieden jou het volgende aan:

  • Een marktconform salaris
  • 27 vakantiedagen en de mogelijkheid extra dagen bij te kopen
  • Uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioen, collectieve ziektekostenverzekering en een jaarlijks trainingsbudget
  • De mogelijkheid om te werken op de kantoren in Bleiswijk en Veenendaal, en om deels thuis te werken 
  • Een mobiliteitsvergoeding (of leaseauto), laptop en telefoonvergoeding
  • Heel veel leuke en betrokken collega’s
  • Een goede werk/privé-balans
  • Gezellige events zoals een familiedag of kerstdiner


Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Openstaande vacatures

BC Finance Consultant

Zoek jij een rol waarbij je je financiële kennis kan combineren met IT? Als Business Central Finance Consultant help je onze klanten hun financiële processen inzichtelijk te maken, te optimaliseren en te digitaliseren. Op deze manier maak jij het onze klanten elke dag opnieuw een stukje makkelijker!

IT Consultant Logistiek (Dynamics365 F&O)

Neem jij als Supply Chain specialist in jouw bedrijf graag de adviesrol op je? Zoek je steeds weer nieuwe uitdagingen? Merk je dat je meer en meer IT oplossingen inzet om je organisatie verder te helpen met de logistieke / productie vraagstukken? Dan is de overstap van naar IT Consultant Logistiek bij Mprise de beste stap die je kan zetten!

Internationaal Sales Manager (Canada)

Een échte sales professional met ervaring in de verkoop van (ERP) software. Jij weet dat het verkopen van software anders is dan een product verkopen; de trajecten duren langer, de inhoud is complexer en het betrekken van stakeholders in de interne organisatie is nét zo belangrijk als die in de externe organisatie. Maar daar haal jij juíst je voldoening uit! 

Accountmanager

Heb je gewerkt als (pre-sales) consultant en wil je je carrière een commerciële boost geven? Of ben je bijvoorbeeld werkzaam binnen de IT Detachering en zoek je meer inhoud? Als jij graag de inhoudelijke brug slaat tussen klanten en collega’s én energie krijgt van netwerken en verbinden, is deze baan op jouw lijf geschreven!

Internationaal Sales Manager

We zijn een groeiend bedrijf met een relatief nieuw product dat enorm aanspreekt in de markt, de tuinbouw sector, en daarom zijn we actief op zoek naar een nieuwe Sales Manager die ons helpt om Agriware verder te positioneren in en buiten Europa. Met jouw energie weet je nieuwe markten aan te boren, collega’s te motiveren en breng je Agriware naar the next level! 

Business Central Finance Consultant

Zoek jij een rol waarbij je je financiële kennis kan combineren met IT? Als Business Central Finance Consultant help je onze klanten hun financiële processen inzichtelijk te maken, te optimaliseren en te digitaliseren. Op deze manier maak jij het onze klanten elke dag opnieuw een stukje makkelijker!

Implementatie Consultant Agriware

Ben jij de nieuwe held van onze klanten in de internationale tuinbouwsector? Reageer dan snel!

Ervaren Developer Dynamics BC

Ben jij de ervaren Developer Dynamics BC die we zoeken bij Mprise? Reageer dan snel!

Meer weten?