Meer weten?

Axual Utrecht

Axual is een jonge en frisse startup met een missie. Een missie om de kracht van waardevolle informatie in organisaties te ontketenen, in real time. Het bedrijf stelt klanten in staat om directer en sneller op wensen van de klanten in te spelen.

Axual Werk.jpg

Over Axual

Hoe doet Axual dat? Met een real-time streaming-dataplatform en de oplossingen die daaraan gekoppeld zijn. Hiermee kunnen de klanten sneller data innemen, verrijken en verwerken. De organisatie levert daarnaast tools en diensten om het platform en de applicaties makkelijk te beheren. Als engineer of developer speel jij hierin een belangrijke rol. De klanten lopen weg met Axual en daar wordt het voor gedaan.

Werken bij Axual.jpg

Werken bij Axual

Axual is een start-up bedrijf met een mooie werkplek in het hartje van Utrecht. In het jonge en frisse team waarmee je elke dag werkt is er ook veel ruimte om te groeien en bloeien. Daarbij krijg je ook de beschikking over een Macbook Pro en kun je altijd gebruik maken van de geweldige koffie.

Openstaande vacatures

Support Engineer

Do you love to help fellow engineers with technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients? We are looking for a Support Engineer

Platform Administrator

Do you love to dive deep onto technical questions and challenges? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?

Platform Consultant

Do you love to help clients with their challenges to implement and use an Kafka based, container driven fast data platform. Operating in a technical and in a functional field of expertise? Are you going that extra mile to deliver a good service to our clients?

Meer weten?